Bob ovaal

Hallo daar!
Mijn naam is Bob lange tijd was ik een raadsel voor mijn bazinnetje, er was weinig over mij bekend. Ik ben sinds juni 2001 in Nederland. Ik heb 46 jaar van mijn leven in Zweden doorgebracht. De laatste paar jaar stond ik stil in een loods vol met keveronderdelen, want mijn nokkenastandwiel was kapot. Dat was flink balen, want daarvoor ging ik naar allerlei gezellige meetings in Zweden.Ik ben een ovaal uit 1955. Ik ben nog van modeljaar 1954, dus heb ik van die mooie hartjes achterlichten, het stuur van een bril, rechte versnellingspook en de verwarmingsknop zit nog op de oude plek. Mijn interieur is klokgaaf. In Zweden waren ze heel zuinig op mij, mijn bekleding is altijd beschermd geweest met hoesjes. Ook de deurbekleding is beschermd. Mijn hemeltje is ook nog helemaal origineel.

Mijn bazinnetje heeft inmiddels wat speurwerk verricht en weet nu waarom ik zo goed bewaard ben gebleven. De eerste eigenaar kreeg de kever cadeau van zijn baas, hij werkte in een garagebedrijf. De eigenaar reed echter amper met de auto. Toch ben ik een keer van de wisse dood gered toen het garagebedrijf in vlammen opging. Het zweet stond wel op mijn voorhoofd, wat was dat heet! Ik heb er zelfs een paar blaasjes in de lak van over gehouden, maar het is net als met een litteken toch ook best wel stoer.
Wil je weten wanneer ik geboren ben! Kijk maar op mijn geboortecertificaat. Verder hoop ik zo snel mogelijk kennis te maken met andere ovalen in Nederland. Lees mijn laatste belevenissen in mijn dagboek.